Pořiďte si koberec PHASE během našich jarních NÁKUPNÍCH DNÍ PHASE

17. 03. 2024
koberce




Pořiďte si koberec PHASE během našich jarních NÁKUPNÍCH DNÍ PHASE

Horké slevy během NÁKUPNÍCH DNÍ PHASE jsou tady a spolu s nimi jedinečná příležitost změnit atmosféru svého domova prostřednictvím nového koberce.

Slevy do výše až 20 % můžete v našem e-shopu uplatnit již dnes.


Zvýrazněte krásu svého bydlení

POHODLÍ PHASE se dívá na tvorbu kvalitního bydlení komplexně, proto v naší nabídce nechybí ani koberce. Koberec pro nás neznamená jen kus látky položený na podlahu, ale v interiéru je skutečným kouzelníkem. Jeho přítomnost se promítá do pohodlí, estetiky i zvukové kulisy domova. Dotykem jemných vláken vnáší do každé místnosti komfort a teplo, což je neocenitelné v chladnějších měsících. Jeho význam však sahá daleko za hranice praktičnosti. Koberec do prostoru přidává barvy, textury a vzory, které oživují interiér a hrají významnou roli v jeho celkovém stylu. Navíc absorbuje zvuky a zabraňuje odrazům, čímž ve vaší domácnosti vytváří příjemnější akustiku.


Velké slevy NÁKUPNÍ DNY PHASE již dnes

Jarní NÁKUPNÍ DNY PHASE jsou ideální příležitostí k tomu, jak transformovat svůj domov pomocí kvalitního koberce a současně ušetřit. Od klasických a elegantních až po moderní a extravagantní – výběr našich koberců PHASE je téměř nekonečný. Nezáleží na tom, zda máte raději art deco, minimalistický nebo moderní styl – sortiment koberců PHASE má potenciál splnit i ty nejnáročnější představy. Vyberte si z různých materiálů, velikostí a designů tak, abyste vytvořili harmonii se zbytkem svého nábytku a dekorací.




Investice do kvality se vyplatí

Slevy NÁKUPNÍ DNY PHASE znamenají nižší ceny našich koberců, ale to neznamená, že musíte obětovat kvalitu. Investovat do kvalitního koberce nyní znamená, že získáte dlouhodobý a trvanlivý přírůstek do svého domova. Vyberte si ten správný koberec a vytvořte si domov, který bude odrážet vaši jedinečnou osobnost. V těchto dnech se vám to opravdu vyplatí.

Aktuální platnou nabídku do 15.4.2024 naleznete zde.



Online služby zákazníkům

Miriam Bekčíková
Miriam Bekčíková

Potřebujete poradit?

Neváhejte a kontaktujte nás, rádi se Vám budeme věnovat. Pokud máte dotaz, potřebujete radu nebo chcete vyjádřit svůj názor, napište nebo zavolejte.

Pečujeme o Vaši zákaznickou spokojenost a kromě široké nabídky kvalitních koberců Vám přinášíme také unikátní zákaznickou službu. Jako jediní v Česku a na Slovensku poskytujeme všem našim současným i budoucím zákazníkům neplacený servis.